Vietnamees Cursussen & Trainingen

Categorie Talen
Prijs € 164,- tot € 270
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Vietnamees

Vietnamees

Vietnam ligt in Zuidoost-Azië. Het land grenst aan China, Cambodja en Laos. Met een kleine 100 miljoen inwoners, is het één van de meest dichtbevolkte landen ter wereld. Vietnam wordt veel bezocht als vakantieland, er zijn prachtige stranden. Ook voor handelsdoeleinden weten veel mensen Vietnam te vinden. Echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd Vietnam bezoekt!

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus leert u in relatief korte tijd goed Vietnamees spreken. Het accent ligt op spreekvaardigheid. U leert Vietnamees aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt.
De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. U kunt zo vol zelfvertrouwen in het Vietnamees een gesprek aangaan! Naast het spreken van het Vietnamees, leert u in deze cursus dus ook van alles over het leven in Vietnam, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Vietnamees is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Vietnamees NHA Thuisstudies 164,-
 
Vietnamees (Thuisstudie) LOI 270,-
  Thuisstudie
Vietnamees (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 270,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)