Afrikaans

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Afrikaans

Afrikaans

Afrikaans is ontstaan uit zeventiende-eeuwse Nederlandse dialecten. De taal heeft dan ook veel overeenkomsten met de Nederlandse taal. De taal is zowel grammaticaal als in woordenschat onder andere beïnvloed door het Portugees, Frans, Maleis en Engels. De taal wordt voornamelijk gesproken in Zuid-Afrika en Namibië.

Inhoud

In een cursus Afrikaans zul je de basis van de Afrikaanse taal leren. Zo kun je na de cursus de mensen begroeten, gesprekken voeren over sport en cultuur, feestdagen, noodgevallen, reizen en verkeer en nog veel meer. Alles om goed uit de voeten te kunnen tijdens een reis naar Zuidelijk Afrika.

Relevantie

De cursus is geschikt voor mensen die graag op vakantie gaan naar Zuidelijk Afrika of voor mensen die de taal op zakelijk gebied willen gebruiken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Afrikaans NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.