Swahili Cursussen & Trainingen

Categorie Talen
Prijs € 270,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Swahili

Swahili

Swahili wordt gesproken in Oost-Afrika, het is samen met het Engels de officiële taal in Kenia en Tanzania. Hier is het Swahili de moedertaal van ongeveer 5 miljoen mensen. In de omringende Afrikaanse landen Oeganda, Burundi, Rwanda, het oosten van Congo-Kinshasa en het noorden van Malawi en Mozambique spreekt men Swahili als tweede taal. De naam van deze taal stamt van de Swahili, die leefden langs de kust van Oost-Afrika.
In deze cursus leert u in relatief korte tijd goed Swahili spreken. Deze cursus is echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Swahili gesproken wordt!

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Swahili aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Swahili, leert u in deze cursus dus ook van alles over Oost-Afrika, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Swahili is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Swahili (Thuisstudie) LOI 270,-
  Thuisstudie
Swahili (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 270,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)