Perzisch

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Perzisch (Farsi)

Perzisch (Farsi)

Het Perzisch, ofwel Farsi wordt in Iran, Afghanistan en Tadjikistan gesproken. Het is een zeer oude taal en er komen leenwoorden in voor vanuit het Frans, Duits, Russisch en Arabisch. Ongeveer 80 miljoen mensen in de wereld spreken deze taal. In deze cursus Perzisch leer je in relatief korte tijd goed Perzisch spreken. Deze cursus is echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Perzisch gesproken wordt!
Perzisch (Farsi)
Perzische vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Perzisch aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, te vragen wat iets kost, of te vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je verzekerd bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Perzisch, leer je in deze cursus ook van alles over het voormalige Perzi, de tradities en gebruiken in het dagelijks leven. Hierbij valt te denken aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Perzisch is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Vakantiegangers kunnen na de cursus rustig wat te eten bestellen en bijvoorbeeld vragen stellen aan de lokale bevolking als het gaat om activiteiten en openbaar vervoer.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Perzisch (Farsi) NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.