Slowaaks

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Slowaaks

Slowaaks

Het Slowaaks is een Slavische taal, die in Slowakije gesproken wordt. Ook in omringende landen zijn er mensen die Slowaaks spreken, alsmede in Canada en de Verenigde Staten. In de laatste twee landen zijn het voornamelijk de immigranten die deze taal spreken. Het Slowaaks lijkt op het Tsjechisch en het Pools en het wordt in het Latijnse alfabet geschreven. In deze cursus leert u in relatief korte tijd goed Slowaaks spreken. Deze cursus is echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Slowaaks gesproken wordt!
Slowaaks
Slowaakse vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Slowaaks aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Slowaaks, leert u in deze cursus dus ook van alles over Slowakije, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Slowaaks NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.