Spaans (Latijns-Amerikaans)

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Spaans (Latijns-Amerikaans)

Spaans (Latijns-Amerikaans)

Spaans is misschien wel de meest gesproken taal ter wereld. Miljoenen mensen in Spanje, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika spreken Spaans. Hoewel de schrijfwijze van het Spaans dat men spreekt in Europa vrijwel identiek is aan die in Latijns-Amerika, zijn er veel verschillen in de uitspraak en de toepassing van de taal. Echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd Latijns-America bezoekt!

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus leert u Latijns-Amerikaans Spaans spreken. Het lesmateriaal bestaat uit spreek- en luisteroefeningen. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. U kunt zo vol zelfvertrouwen in het Spaans een gesprek aangaan! Naast het spreken van het Spaans, leert u in deze cursus van alles over het leven in Zuid-America, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die Latijns-Amerkaans Spaans willen leren en meer ervaring op willen doen in deze taal. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Latijns-Amerikaans NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.