Koreaans

Categorie Talen
Prijs € 160,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Koreaans

Koreaans

Wat zo bijzonder is aan het Koreaans is dat het over een eigen, oorspronkelijk alfabet beschikt. Hoewel de verschillen tussen het communistische Noord- en het kapitalistische Zuid-Korea enorm zijn, wordt in beide landen wel dezelfde taal gesproken. De taal wordt door circa 78 miljoen mensen.
Koreaans
Koreaanse vlag

Inhoud

In deze toegankelijke cursus leer je stapsgewijs de Koreaanse taal. Het accent ligt op de spreekvaardigheid. Je leert Koreaans aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Je leert dus niet alleen maar Koreaans spreken in deze cursus, maar je doet ook kennis op over het land, de mensen en de tradities. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, te vragen wat iets kost, of vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je zeker bent van de juiste uitspraak.

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen die zich wil verdiepen in de Koreaanse taal en zich verstaanbaar wil maken binnen de taal. De cursus is relevant voor iedereen die een trip plant naar Korea of bijvoorbeeld op zakenreis gaat.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Koreaans NHA Thuisstudies 160,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.