Lets

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Lets

Lets

Lets is de officiële taal van de Baltische republiek Letland. Het Lets is een Indo-Europese taal welke lijkt op het Litouws en wordt geschreven in het Romeinse schrift. In deze cursus leer je in relatief korte tijd goed Lets spreken. Deze cursus is echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan Letland!
Lets
Letse vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Lets aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, te vragen wat iets kost, of te vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Lets, leer je in deze cursus ook van alles over Letland, de tradities en gebruiken in het dagelijks leven. Hierbij valt te denken aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en het gebruik van het openbaar vervoer.

Cursussen en trainingen Lets

Deze cursus Lets is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het biedt de mogelijkeid je spreekvaardigheid te verbeteren en verder te ontwikkelen om bijvoorbeeld later tijdens een vakantie goed toe te passen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Lets NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.