Indonesisch

Categorie Talen
Prijs € 220,- tot € 259
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Indonesisch

Indonesisch

IndonesiŽ heeft een rijke geschiedenis. Het land heeft vanwege haar coloniale verleden banden met Nederland. Als je op reis gaat naar dit land, of wanneer je samenwerkt met IndonesiŽrs is het prettig om de taal te spreken en meer te weten over het land, de inwoners, hun gebuiken en de geschiedenis van IndonesiŽ.
Indonesisch
Indonesische vlag

Inhoud

Deze praktische cursus Indonesisch, ook wel Bahasa Indonesia genoemd is bedoeld voor beginners die Indonesisch willen leren. Je leert de grammatica, woorden en spreekvaardigheid middels leuke luister-, leer- en schrijfoefeningen. De nadruk ligt in deze cursus op woorden leren, luisteren en herhalen. Aan de hand van afwisselende onderwerpen over het dagelijks leven, ingesproken door 'native speakers', leer je de zinnen en de woorden op de juiste manier uit te spreken. Als je de cursus met goed gevolg hebt afgerond kun je goed converseren met Indonesische mensen, zelfstandig e-mails schrijven en berichten lezen.

Relevantie

De cursus Indonesisch is bedoeld voor iedereen die Indonesich wil leren. Het geeft verschillende voordelen om de basisbeginselen van de taal te leren en jezelf verstaanbaar te maken in een ander land, zoals Indonesia.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Indonesisch voor Beginners NHA Thuisstudies 259,-
 
Indonesisch voor beginners Edumatch Courses 220,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.