Gaelic (Schots)

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Gaelic (Schots)

Gaelic (Schots)

De Schots Gaelische taal wordt door ongeveer 60.000 mensen in Ierland en Schotland gesproken. De cursus Gaelic is samen met de Gaelic League of Scotland samengesteld.
Gealic (Schots)
Gaelic-schotse vlag

Inhoud

Tijdens een cursus Gaelic leer je je verstaanbaar te maken in diverse situaties. Je kunt hierbij denken aan de weg vragen of uitleggen wat je beroep inhoudt. Spreekvaardigheid staat centraal in deze cursus. Als cursist leer je met behulp van luister- en spreekvaardigheidsopdrachten. Je herhaalt fragmenten die zijn ingesproken door native speakers. Zo ben je er zeker van dat je woorden en zinnen op de juiste manier uitspreekt.Tijdens deze cursus leer je spreken over je familie, werk, maar ook over vrije tijdsbesteding en kenmerken van je land en herkomst.

Relevantie

Deze zelfstudiecursus is bedoeld voor mensen die zich in relatief korte tijd willen redden in het Gaelic. Het biedt verdieping in de kennis van de Schotse taal en leert je je verstaanbaar maken, bijvoorbeeld op vakantie.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Gaelic (Schots) NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.