Roemeens

Categorie Talen
Prijs € 179,- tot € 287
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Roemeens

Roemeens

Het Roemeens, limba rom‚na, is een Romaanse taal die door ongeveer 25 miljoen mensen gesproken wordt in RoemeniŽ, MoldaviŽ en Vojvodina. Als u andere Romaanse talen beheerst zult u ontdekken dat het Roemeens lijkt op het Italiaans, Frans, Portugees en Spaans. In deze cursus leert u in relatief korte tijd goed Roemeens spreken. Deze cursus is echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Roemeens gesproken wordt!
Roemeens
Roemeense vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Roemeens aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Roemeens, leert u in deze cursus dus ook van alles over RoemeniŽ, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Roemeens is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Roemeens voor Beginners NHA Thuisstudies 179,-
 
cursus Roemeens voor Beginners + Gevorderden NHA Thuisstudies 287,-
 
cursus Roemeens voor Gevorderden NHA Thuisstudies 179,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.