Deens

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Deens

Deens

De Deense taal (dansk) vertoont veel verwantschap met het Nederlands. Het is een Noord-Germaanse taal die in Denemarken gesproken wordt door ruim vijf miljoen mensen en ook in het Duitse Sleeswijk-Holstein. De Denen gebruiken het Latijnse alfabet, plus de volgende drie karakters:, , en . Naast het standaard Deens zijn verschillende regionale dialecten die sterk verschillen in uitspraak en uitdrukkingen. Deze dialecten worden echter steeds minder gesproken door de jongere generaties.
Deens
Deense vlag

Inhoud

Met behulp van geluidsfragmenten leer je het Deens. De kracht van deze cursus zit 'm in luisteren en herhalen. Je zult merken dat je in korte tijd veel woorden en zinnen leert. Vakanties worden nog leuker omdat je taaltechnisch goed kan redden in het Deens. Daarnaast zul je merken dat zaken doen ook veel voorspoediger gaat.
Onderwerpen de in de cursus aan bod komen zijn; grammatica & conversatie, Deense cultuur en samenleving, uitspraaktips en praktische woordenlijsten.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die Deens wil leren spreken!

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Deens NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.