Latijn

Categorie Talen
Prijs € 189,- tot € 299
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Latijn

Latijn

Latijn is een klassieke taal en is samen met het oud-Grieks de basis van vele Europese talen. Wist je dat een flink aantal hedendaagse gebruiken en feestdagen hun oorsprong vinden in de Romeinse tijd? In deze praktische cursus Latijn leer je niet alleen het Latijn, maar ook van alles over de Romeinse invloed op onze cultuur.
Latijns
Latijnse tekens

Inhoud

In deze cursus leer je naast een juiste uitspraak ook alles met betrekking tot de grammatica van deze oude taal. Je oefent met het schrijven en vertalen van zinnen. Ook werk je aan je leesvaardigheid in het Latijn. Je begint met eenvoudige teksten en aan het einde van de cursus ben je in staat om klassieke teksten te lezen; bijvoorbeeld uit de de bijbel.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die Latijn wil leren en meer ervaring wil opdoen met deze klassieke taal. Daarnaast is de cursus relevant wanneer je interesse hebt om je kennis te verdiepen over deze invloedrijke taal.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Latijn NHA Thuisstudies 299,-
 
cursus Latijns-Amerikaans NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.