Zweeds

Categorie Talen
Prijs € 199,- tot € 319
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Zweeds

Zweeds

Het Zweeds is een Scandinavische taal die niet alleen in Zweden gesproken wordt, maar ook door veel mensen in Finland. Het is een Germaanse taal die sterke verwantschappen heeft met het Duits, Nederlands, Deens en Noors. Het Zweeds is daarom gemakkelijker te aan te leren dan u denkt. Zweden heeft prachtige meren, bossen en uitgestrekte landschappen. Als u voor zaken of vakantie naar dit land gaat, zult u verrast zijn en ontdekken dat Zweden zoveel meer omvat dan Nils Holgerson en Ikea. In deze cursus leert u in relatief korte tijd goed Zweeds spreken. Deze cursus is echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd Zweden bezoekt!

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Zweeds aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Zweeds, leert u in deze cursus dus ook van alles over het leven in Zweden, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Zweeds is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het is relevant voor een ieder die iets zou willen bestellen op vakantie of bijvoorbeeld wil vragen aan de lokale bevolking wil stellen over o.a. het openbaar vervoer.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Zweeds voor Beginners NHA Thuisstudies 199,-
 
cursus Zweeds voor Beginners + Gevorderden NHA Thuisstudies 319,-
 
cursus Zweeds voor Gevorderden NHA Thuisstudies 199,-
 
Zweeds voor beginners Edumatch Courses 225,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.