Saudi

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Saudi

Saudi

Het Saudi is een dialect van het Arabisch. Het is de officiŽle taal in Saudi-ArabiŽ. In deze cursus leert u in relatief korte tijd goed Saudi, ofwel het dialect Hijazi spreken. Deze variant spreekt men onder meer in de belangrijkste grote steden zoals Mekka en Medina. Deze cursus is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers. Echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Saudi-Arabisch gesproken wordt!
Saudi
Saudi arabische vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Saudi-Arabisch aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Saudi-Arabisch, leert u in deze cursus dus ook van alles over Saudi-ArabiŽ, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Saudi is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Saudi NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.