Mindful Perspectief


Alexander van Hedel

Regio's:
Limburg, Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, personeelswerving, outplacement, mediation, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment, arbodiensten
Certificaten:
NOLOC

Visie vanuit topsport en het Korps mariniers: Drie ankerpunten Verbondenheid, Kracht en Toewijding M
Loopbaan coaching (altijd op maat).
Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met de omgeving waarin je functioneert? Voel je je nog prettig bij wat je doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd om uit je stoel te komen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd voor beweging, tijd voor loopbaan coaching bij Mindful Perspectief.
Bij Mindful Perspectief krijg je een frisse kijk op je talenten, kwaliteiten en ambities én op je inzetbaarheid. Dat inzicht in wat je kan en wat je wil helpt je om met hernieuwde energie door te gaan met je werk, onder jouw voorwaarden. Of de vrijheid in je hoofd om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden. We gaan te werk volgens een vaste structuur, maar de invulling van onze trajecten is altijd hoogstpersoonlijk. Geënt op jouw situatie en jouw waarden, wensen en mogelijkheden.
Ook biedt Mindful Perspectief verschillende onderdelen waarbij ik inzoom op een specifiek loopbaanvraagstuk, als aparte programma’s aan.

Outplacement
Het kan iedereen overkomen: dat je door de omstandigheden gedwongen wordt om uit te kijken naar een nieuwe werkkring. Bijvoorbeeld door een kentering in de organisatiestructuur, verschil van inzicht in de koers van de onderneming, een fusie of gewoon doordat een bedrijf of instelling moet afslanken. Wat nu? In een outplacementtraject bij Mindful Perspectief krijg je de ruimte om het verlies van je baan te verwerken, en je vervolgens op te maken voor een nieuw perspectief en nieuwe start. In een omgeving waar je weer tot bloei mag komen.
Bij een begeleidingstraject met 'bestemmingsgarantie' houdt de begeleiding pas op als jij je nieuwe werkomgeving hebt gevonden. In dit traject komen alle relevante elementen van begeleiding bij Mindful Perspectief aan bod, volgens een heldere structuur, maar toegespitst op jouw specifieke situatie. Van rouwverwerking tot een gedegen zelfonderzoek, van jouw unieke propositie tot netwerken en solliciteren. Jij bepaalt het tempo, we laten je met de bestemmingsgarantie dus niet los tot je op je plek zit.

Executive Coaching
Coaching van executives, professionals én young professionals maakt deel uit van het aanbod bij Mindful Perspectief. Immers, ook als je helemaal op je plek zit, kun je tegen grenzen en beperkingen aanlopen. Hoe krijg je bijvoorbeeld je managementteam en andere stakeholders mee met je visie? Hoe houd je balans tussen delegeren en Onze coaches begeleiden je in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Omdat zij zelf gepokt en gemazeld zijn als ondernemer en/of leidinggevende, kun je je aan hen spiegelen. Samen met jou werkt je vaste coach aan het aanscherpen van de vaardigheden die je uitdagende werk van je vraagt.
En zeker zo belangrijk: leer je je werkelijke drijfveren en unieke talenten te (her)kennen en te benutten. Zelfanalyse is en blijft de basis voor succesvol functioneren en presteren. ? Hoe doorbreek je patronen, communiceer je effectiever? Hoe ga je om met veranderende krachtenvelden en eisen die je omgeving stelt?

Workshops, Trainingen & Masterclasses
Als je blijft bewegen, kom je uiteindelijk uit waar je wilt zijn. Bij Mindful Perspectief kan je werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Via ons uitgebreide aanbod aan workshops en trainingen op verschillende vestigingen doe je inspiratie, nieuwe ideeën en inzichten op rondom specifieke loopbaanonderwerpen.
De workshops duren meestal een dagdeel.
Aan bod komen:
een inleiding in een thema, oefeningen en praktische handvatten waar je direct mee verder kunt.
Trainingen en Masterclasses duren doorgaans twee of drie dagen en zijn altijd ervaringsgericht. Als deelnemer ga je dus zelf actief aan de slag gaan met de thema’s die aan bod komen.

In Company
In nauwe samenwerking met u als opdrachtgevers ontwikkelt Mindful Perspectief In Company programma’s voor uw teams. Voorbeelden van programma’s die we ontwikkelen zijn, leiderschap, vitaliteit, burn-out vanuit management perspectief, excellerende teams en jong talent boeien en binden. Met als resultaat dat organisaties meer uit hun teams en teamleden meer uit zichzelf en elkaar halen en meer winst.

Retraite en coachingsreizen zijn vanaf 2020 ook weer mogelijk gemaakt: Vraag naar de info.

Tips & advies

Als je doet wat je altijd deed, Krijg je ook wat je altijd al kreeg! Wij van Mindful Perspectief, helpen je om daar verandering in te krijgen!
Niet morgen maar nu!

Neem contact op met de coach