Ank van der Veer Coaching & Begeleiding

Koestraat 46
4931CS Geertruidenberg. Ingang om de hoek, in de Doelenstraat
Ank van der Veer Coaching & Begeleiding

Ank van der Veer

Regio's:
Utrecht, Noord-Brabant
Vakgebieden:
studiekeuze, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze

🖥 ank.coach | LinkedIn: /in/ank-van-der-veer-0a9b463/
📩 [stuur een e-mail]
📱 [klik hier voor het telefoonnummer]


Hej, ik ben Ank nieuwsgierig naar wat mensen drijft en vanuit mijn ervaringsdeskundigheid en opleiding help ik jou, jouw doel te bereiken. Ik hanteer een praktische, doelgerichte benadering en kijk niet snel gek van iets op.

Zelf heb ik heel lang getwijfeld of ik wel de juiste (studie)keuze maakte. Ik weet sinds kort dat het de juiste keuze was, omdat het me nu helpt om andere mensen te ondersteunen bij de zoektocht naar de juiste (studie)keuzes. Dus ik weet hoe het is om niet te weten wat je wilt of hoe je dat moet aanpakken. Ik help je om je keuze op een onderbouwde manier te maken door inzicht te geven in wat je allemaal kunt doen om erachter te komen wat je kan, wilt en wie je bent.

Dus, kom je er met je ouders en of omgeving niet uit en zit jij met vragen als;
  • Neem ik wel de juiste keuze?
  • Hoe kies ik een studie?
  • Vind ik dit nu wel echt leuk?
  • Wat wil ik met mijn toekomst?

Dan kan ik je helpen! Ik bied jou een helpende hand, door het aanreiken van handvatten voel jij je gesterkt in het proces wat je doormaakt en help ik jou verder te komen. Het belangrijkste vind ik dat jij voelt dat het oké is, dat je niet weet wat je wilt. Ik geef jou het vertrouwen dat het goed gaat komen, zolang je er maar voor werkt. Kortom; Professionele coaching om jouw doel te bereiken.

Mijn focus ligt op; onzekerheid, twijfel en talentenonderzoek

Heb je nog vragen? Neem contact met me op via onderstaand contact formulier, bel me op [klik hier voor het telefoonnummer] of mail me op [stuur een e-mail]

Neem contact op met de coach