Capabel Onderwijs

Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling - Verkort MBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Je bent intercedent of recruiter bij een uitzendbureau, een detacheringsbureau of recruitmentorganisatie. Het betekent dat jij de tussenpersoon bent tussen werkzoekenden en werkgevers met vacatures. Je weet vacatures te vinden en de juiste kandidaten om die vacatures in te vullen. Je onderhoudt de contacten met werkgevers en werkzoekenden, ook zorg je voor uitbreiding van het netwerk. Tegelijkertijd verzorg je de administratie, heb je een neus voor commerciële kansen en vind je het leuk om met mensen om te gaan en bij verschillende bedrijven achter de voordeur te kijken.

Opleidingsinhoud

De opleiding leert jou werken als intercedent of recruiter. Dan is het belangrijk dat je thuis bent in bijvoorbeeld sales en communicatie. Je leert zelfstandig acquisitie- en verkoopactiviteiten voorbereiden en uitvoeren. Je leert in de opleiding alles over gesprekstechnieken, over hoe je werkgevers binnenhaalt, maar ook hoe je kandidaten begeleidt en wervingsgesprekken voert. Relatiebeheer en administratie horen ook in de opleiding thuis.
In 15 maanden je diploma
Uniek bij onze opleiding Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden (52 lesweken) je diploma halen. Dan kun je direct aan de slag. Dat bedoelen we met kort & krachtig! En met 4 startmomenten per jaar én 10 locaties kun je starten wanneer het je uitkomt.
Erkende opleiding, dus waardevol
Je opleiding is een waardevolle investering in je toekomst. Onze MBO-opleidingen zijn dan ook erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt. Goed om te weten dat je straks studeert bij Capabel Onderwijs, de specialist in erkende en verkorte opleidingen!

Kosten

Lesgeld in termijnen: 15 termijnen van € 462,-
Lesgeld ineens: €6.237 ,-
Leermiddelen en (online) boekenpakket: € 496,-
Examens: inclusief
Inschrijfgeld: € 85,-

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.