Cadix

Revit Families Basis

Inhoud van de cursus

Wilt u betrouwbaar, efficiënt en nauwkeurig in Revit modelleren en samenwerken? Maak dan gebruik van families (elementen) binnen Revit. Het komt vaak voor dat er binnen een Revit project specifieke of afwijkende elementen gebruikt worden waarvoor er geen standaard familie beschikbaar zijn.

Tijdens de cursus Revit Families Basis leert u de basis van het zelf ontwikkelen en samenstellen van bibliotheken en families.

Voor wie is deze Revit Families basiscursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, leveranciers of installateurs, die gebruik maken van Revit en zelf een bibliotheek/family in Revit willen gaan opzetten.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze Revit cursus te volgen?

Tijdens de training leert u eigen families te maken en bestaande families aan te passen. De families kunt u met behulp van parameters en variabelen ?sturen? zodat het model zich automatisch kan aanpassen naar uw wensen. Verder worden diverse handgrepen geboden om uw families duidelijk en eenduidig op te bouwen, door te werken met een bepaalde classificatie. Voorbeelden hiervan zijn de Dutch Revit Standards (DRS) of ETIM. Na de cursus bent u in staat om uw eigen producten aan te bieden in BIM en/of Revit formaat.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Tijdens deze Revit training komen de volgende onderwerpen aan de orde:
 • Reference Planes.
 • Family Editor.
 • Template.
 • Toepassing en gebruik van parameters.
 • Geometry.
 • Materialen koppelen aan families.
 • Nested families.
 • Modelleerstandaarden.

Aanvullend aan deze cursus kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?

Om deze cursus te kunnen volgen moet u kennis hebben op het niveau van de Revit Basis cursus.

Cursusmaterialen en faciliteiten

Bij aanvang van de cursus ontvangt u praktische oefenopdrachten.

Cadix beschikt in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy

Als deelnemer van de Revit Families basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Utrecht,Virtual Classroom

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.