Cadix

Revit Families Gevorderd

Inhoud van de cursus

Heeft u al enige ervaring met het maken van families in Revit, maar wilt u graag de volgende stap maken en families voorzien van meer informatie? En wilt u daarbij Families met elkaar kunnen gaan combineren? Met de training Revit families voor gevorderden maakt u nog beter gebruik van de standaard Revit functionaliteiten en haalt u nog meer voordelen uit uw eigen bibliotheek.

Na deze training kunt u zelfstandig geavanceerde Revit families maken. Ook leert u te werken met Shared Parameters, waardoor u er voor zorgt dat de BIM informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekening en in uittrekstaten kan verschijnen.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training Revit Families Gevorderd is bedoeld voor de ervaren Revit gebruiker, die (enige) ervaring heeft met het maken van Revit families en families wil voorzien van meer informatie en met elkaar wil gaan combineren.

Welke onderwerpen worden er tijdens de training behandeld?

Tijdens de training Revit Families voor gevorderden worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Nested families.
  • Shared Parameters.
  • Geneste families koppelen aan parameters.
  • Toepassen van formules.
  • Weergave instellingen.

Aanvullend aan de training kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?

Basiskennis van Revit en het maken van een Revit bibliotheek is vereist. Heeft u nog geen ervaring met het maken van families, dan adviseren wij eerst de cursus Revit Families Basis te volgen.

Cursusmaterialen en faciliteiten

Voor de Revit cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Tijdens de cursus ontvangt u praktische oefenopdrachten. Optioneel kunt u een Revit boek bij bestellen, tegen een meerprijs.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Utrecht,Virtual Classroom

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.