Cadix

Revit MEP Families Basis

Inhoud van de cursus

In ieder Revit project komt wel een specifiek of afwijkend element voor waar geen standaard family (Revit component/Block) voor beschikbaar is. Tijdens deze cursus leert u alle benodigde basisvaardigheden voor het zelfstandig opzetten van een MEP bibliotheek/family.

Voor wie is deze Revit MEP Families Basiscursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, leveranciers of installateurs, die gebruik maken van Revit en zelf een bibliotheek/family in Revit MEP willen gaan opzetten.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze Revit Families cursus te volgen?

Na deze cursus bent u in staat zelf een basis MEP family op te bouwen. Deze families kunt u met behulp van parameters, variabelen, ‘sturen’ zodat het model zich automatisch kan aanpassen naar uw wensen. Daarnaast worden diverse handgrepen geboden om uw families duidelijk en eenduidig op te bouwen, door te werken met een bepaalde standaard/classificatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Dutch Revit Standards (DRS) of ETIM. Na deze cursus bent u in staat om uw eigen producten aan te bieden in BIM en/of Revit formaat.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Tijdens deze Revit cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • MEP Connectoren.
  • Soorten Family Categories.
  • Toepassing en functionaliteit binnen een MEP System.
  • Reference Lines.

Aanvullend aan de cursus kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?

Om deze cursus te kunnen volgen moet u kennis hebben op het niveau van de Revit MEP Basiscursus.

Cursusmaterialen en faciliteiten

Voor de Revit cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Tijdens de cursus ontvangt u praktische oefenopdrachten. Optioneel kunt u een Revit boek bij bestellen, tegen een meerprijs.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Utrecht

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.