Cadix

Revit MEP Families Gevorderd

Inhoud van de cursus

Heeft u al enige ervaring met het maken van families in Revit MEP, maar wilt u graag de volgende stap maken en families voorzien van meer informatie? En wilt u daarbij families met elkaar kunnen gaan combineren? Met de training Revit MEP Families voor gevorderden leert u nog meer gebruik maken van de standaard Revit MEP functionaliteiten en haalt u nog meer voordelen uit uw eigen bibliotheek.

Ook leert u zelfstandig geavanceerde Revit MEP families te maken en leert u te werken met Shared Parameters. Op deze manier zorgt u dat de BIM informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekeningen en in uittrekstaten kan verschijnen.

Voor wie is deze Revit training voor gevorderden bedoeld?

Deze training is bedoeld voor de ervaren Revit MEP gebruiker, die (enige) ervaring heeft met het maken van Revit MEP families en deze wil voorzien van meer informatie en met elkaar wil gaan combineren.

Welke onderwerpen worden er tijdens de training behandeld?

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Nested Families.
 • Shared Parameters.
 • Geneste families koppelen aan parameters.
 • Toepassen van formules.
 • Clash Objecten.
 • Reference Lines.
 • Family Types.

Aanvullend aan de training kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?

Basiskennis van Revit MEP en het maken van een Revit bibliotheek is vereist. Heeft u nog geen ervaring met het maken van families, dan adviseren wij eerst de basistraining Revit MEP Families te volgen.

Cursusmaterialen en faciliteiten

U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal

Voor de trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Online leerportaal

Als deelnemer van de Revit MEP training krijgt u toegang tot het online leerplatform van Cadix, genaamd Cadix Academy. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Utrecht

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.