Cadix

Revit Architecture Certified Professional examentraining + examen

Inhoud van de cursus

Deze examentraining is een uitstekende voorbereiding op het Revit Certified Professional examen. Tijdens de examentraining worden specifieke onderwerpen behandeld die ook in het examen zijn opgenomen. Er wordt een oefenexamen gemaakt en de resultaten van dit examen worden besproken. Daarbij ontvangt u, ter voorbereiding, een week voor aanvang van de examentraining oefenvragen die tijdens de examentraining behandeld worden.

De examentraining vindt in de ochtend plaats. In de middag wordt het examen afgenomen.

Revit Certified Professional examen

Met het Revit Certified Professional examen wordt uw vaardigheid met het werken met Revit getoetst. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dient u minimaal 400 uur praktijkervaring te hebben opgedaan en een Revit Basis- en Gevorderdencursus afgerond te hebben. Wanneer u vergelijkbare praktijkervaring heeft, is het volgen van die cursussen niet nodig.

Hoe ziet het Revit Certified Professional examen eruit?

Het examen duurt ongeveer twee/drie uur en bevat 35 opdrachten, die met de software uitgevoerd moeten worden. Het zijn zowel open vragen, die gesteld worden aan de hand van een tekenopdracht, als multiple choice vragen. De vragen van het examen zijn onder verdeeld in hoofdgroepen. Deze onderwerpen vindt u terug in de examen roadmap. Deze ontvangt u van te voren van ons.

Na het behalen van het Professional examen bent u gecertificeerd als Autodesk Certified Professional. Hiermee toont u aan dat u over professionele kennis beschikt ten aanzien van het werken met Revit.

Certificering is waardevol

Met de Autodesk certificering toont u aan dat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 500

Plaatsen / leslocaties

nader te bepalen

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.