Kronenburgh Business College

Ondernemer MKB (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Altijd al de droom gehad om voor jezelf te beginnen? Het begint met een goed idee. Maar ga dan niet blind aan de gang. Schrijf eerst een goed ondernemingsplan. Het schrijven van een plan helpt je om op gestructureerde wijze je idee verder uit te werken. Tijdens de opleiding denken docent en medestudenten met je mee.

Elk jaar starten maar liefst zoŽn 35.000 mensen een eigen bedrijf als ondernemer en/of zzp-er. Keer op keer blijkt dat ondernemers die over de juiste knowhow beschikken een grotere kans van slagen hebben. Je moet weten wat je doet met marketing, financiering, kosten, administratie en wetgeving. Met de opleiding Ondernemer MKB bent u goed voorbereid en een goede gesprekspartner te zijn voor banken, overheid en externe adviseurs.

Daarom starten we de opleiding met een unit Retail Business. Retail is een brede sector en omvat bedrijven van elke omvang denk aan een kleding- of voedingswinkel. In deze unit voer je onderzoek uit naar lokale en nationale detailhandelsbedrijven en onderzoek je hoe de toeleveringsketen de detailhandel ondersteunt. Je gaat na hoe de sector reageert op verandering, de kansen op werk in de sector en de soorten beschikbare functies.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

  • Klassikaal en/of online onderwijs (Blended Learning) en examentraining;- Deze modules geven een vrijstelling binnen de opleiding Teamleider / Projectmanager deeltijd MBO4;- De 'huidige' versie van het 'oude' middenstandsdiploma;- Tijdens de opleiding schrijft u onder begeleiding van de docent een beknopt ondernemersplan;- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen;- Gemotiveerde medestudenten;- Docenten uit de praktijk;- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;- Aanvang en einde colleges buiten spits;- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;- Opgeleid bij Kronenburgh? Dan maakt je het verschil !

Opleidingsduur

4 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 950
Studiemateriaal: EUR 50

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.