Kronenburgh Business College

Medewerker Personeelszaken MPZ (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze opleiding is een combinatie van de opleiding Basiskennis Loonadministratie BKL en de extra module Personeel, Organisatie en Communicatie. Door deze opleiding te volgen word je een salarisadministrateur die ook weet hoe het werkt binnen organisaties. Zo kun je medewerkers of het management nog beter informeren of adviseren door rekening te houden met de specifieke situatie van het bedrijf of organisatie. Ook is deze opleiding heel geschikt voor medewerkers personeelsadministratie die en meer willen weten over salarisadministratie en het functioneren van organisaties. Dus meld je aan !

De medewerker personeelszaken ? ook wel P&O- of HR-medewerker genoemd. Je ondersteunt in deze uitdagende functie de P&O-manager, werkt de CAO en bedrijfsregelingen uit, verzorgt de loonadministratie en maakt rapportages op personeelsgebied. Daarnaast begeleid je stagiaires, regelt jubilea en andere bijzondere gelegenheden. Kortom, een zeer afwisselende job!

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Loonheffingen Met het succesvol afronden van de module Loonheffingen verkrijgt u kennis van loonadministratie, loonbelastingtabellen en loonaangifte. Ook zaken zoals de werkkostenregeling, loonheffing en voorlopige aanslag inkomstenbelasting zijn aan bod gekomen. Arbeidsrecht en Sociale zekerheid Van CAO-regelgeving en sociale zekerheid tot arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Als (toekomstig) personeelsfunctionaris of salarisadministrateur is kennis rondom arbeidsrecht en sociale zekerheid een waardevolle aanvulling voor uw cv en voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Personeel, Organisatie, Communicatie Voor een personeels- of loonfunctionaris is Personeel, organisatie & communicatie een zeer nuttige aanvulling op de cv. U hebt kennis in huis op het gebied van loopbaanontwikkeling, personeelsplanning en diverse communicatie- en informatievormen. U snapt de relatie tussen het management en personeelszaken. U weet welke instrumenten u kunt inzetten en u hebt kennis van werving en selectie. Interne communicatie is voor een personeelsfunctionaris van groot belang, en ook op dit gebied komt u beslagen ten ijs.

Opleidingsduur

11 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 1305
Studiemateriaal: EUR 114

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.