IMF Academy (International Management Forum)

Tax Technology

Algemene informatie over de cursus

In deze toplevel opleiding geven de docenten u een inkijkje in het sterk veranderende Tax Technology landschap, zowel nationaal als internationaal. Zij nemen de huidige Tax Technology strategieën van belastingdiensten wereldwijd met u door en laten u zien hoe u hierop kunt inspelen.

Inhoud van de cursus

U bouwt diepgaande kennis op en krijgt begrip van de technologische aspecten op belastinggebied en hoe de tax professional van de toekomst eruit zal (moeten) zien. De docenten richten zich zowel op de Tax als op de IT professional omdat zij samen het Tax Technology project tot een succes moeten maken. Er worden tal van praktijkcases beschreven waarin het ontwerp en de implementatie van een Tax Technology plan centraal staan. Daarnaast worden het project management en hoe andere multinationals met deze transformatie omgaan uitgebreid behandeld.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De juiste toepassing van Tax Technology bespaart veel tijd en kosten terwijl de nauwkeurigheid en compliance toenemen. Gebruikmaken van technologie om tax effectief te managen is daarom cruciaal voor alle tax afdelingen binnen (multi)nationale ondernemingen, de fiscus, IT en finance managers die zich bezighouden met belastingzaken, belastingadviseurs en belastingdeskundigen binnen automatiseringsbedrijven.

Duur van de cursus

10 lessen

Kosten van de cursus

De kosten van de schriftelijke/online opleiding Tax Technology bedragen € 2.480 (excl. 9% BTW) per persoon. U kunt op het inschrijfformulier aangeven wanneer u wilt starten met de opleiding, met welk interval u de lessen wilt ontvangen en of u de opleiding tevens online wilt bestuderen. Wanneer u de Tax Technology opleiding online wilt bestuderen, dan ontvangt u het volledige opleidingspakket in één keer. Wij raden u in alle gevallen aan om elke week één les te bestuderen.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, Financiële, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Zelfstudie

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.