NHA Thuisstudies

opleiding Bedrijfskunde met Recht

Algemene informatie over de cursus

Alles weten over rechten en plichten? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Recht op HBO-niveau
Kan een besloten vennootschap fuseren met een coöperatie? Mag je zonder sociaal plan 25 procent van je personeel ontslaan? Wat is de juridische status van een sideletter? Bedrijven hebben managers nodig met kennis van juridische zaken. Of het nu gaat om bedrijven die op de Nederlandse markt opereren of bedrijven die internationaal werken, of het nu gaat om kleine ondernemingen of beursgenoteerde multinationals: managers met kennis van zaken leiden bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde met recht, maar heb je onvoldoende basiskennis? Schrijf je dan in voor deze opleiding Bedrijfskunde met Recht op HBO-niveau.

Gedurende twaalf maanden maak je kennis met het vakgebied bedrijfskunde en recht waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheid. De nadruk ligt op de juridische aspecten van een bedrijf.

Volgens het gezegde is er een verschil tussen recht hebben en recht krijgen. Met juridische kennis versterk je de mogelijkheden om je recht te krijgen. Meer weten over de rechten en plichten van werkgevers en werknemers? Welke stappen je zet bij arbeidsconflicten? Hoe je ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid voorkomt? Waar je op moet letten bij een fusieovereenkomst? Je leert het tijdens de opleiding Bedrijfskunde met Recht.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Bedrijfskunde met Recht
Deze opleiding bestaat uit drie deelcursussen: Middle management, Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Je haalt dus straks naast jouw officiële instituutsdiploma Bedrijfskunde met Recht maar liefst drie erkende diploma’s!

Deze opleiding krijg je in twee delen toegezonden:


Juridische analyse


  • ondernemingsrecht;
  • arbeidsrecht en sociale zekerheid;
  • themaopdracht.


Bedrijfskunde de basis


  • algemene managementkennis;
  • middle management en bedrijfsvoering.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf819,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.