NHA Thuisstudies

cursus Duits voor Beginners + Gevorderden

Algemene informatie over de cursus

Beter communiceren in de Duitse taal? Volg de cursus Duits



Een gesprek voeren tijdens je vakantie in Duitsland? Je skileraar beter begrijpen? De krant kunnen lezen die op je Berlijnse hotelkamer ligt? Ach so… Met de cursus Duits van NHA is dat voor jou geen enkel probleem. Schrijf je in voor een gratis proefles en start direct met Duits leren!

‘Guten Tag. Wie geht’s?’ Duits leren is over het algemeen redelijk makkelijk als je voldoende interesse in de taal hebt. Dat is fijn, want Duits is erg belangrijk voor ons.

Zet de cursus Duits in voor jouw carrière

Ons buurland is een belangrijke handelspartner en veel bedrijven onderhouden intensieve relaties met Duitse ondernemingen. Bovendien is ons land een geliefde vakantiebestemming voor Duitsers en zelf reizen we ook vaak naar - of door – Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Een cursus Duits van NHA is een cursus waar je de rest van je leven iets aan hebt! Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.

Volg extra voordelig de complete cursus Duits

Wil jij goed Duits leren spreken en wil je beginnen bij de ultieme basis? Kies dan voor deze complete cursus Duits. In deze cursus volg je de modules Beginners én Gevorderden voor een extra scherpe prijs.

Wil je alleen één van de twee losse modules volgen? Dat kan ook. Kies dan voor Duits voor Beginners of Duits voor Gevorderden.

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Duits

Cursus Duits voor Beginners

Tijdens de cursus Duits voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • het voeren van dagelijkse gesprekken;
  • grammatica;
  • in het postkantoor;
  • het weer;
  • winkelen.


Cursus Duits voor Gevorderden

Nadat je de beginnersmodule hebt afgerond kun je doorgaan om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de module Duits voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Duits voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • op de camping;
  • in het hotel;
  • grammatica;
  • het openbaar vervoer;
  • de stad Berlijn;
  • Carnaval in Keulen.


Duits voor Beginners + Gevorderden: combi

De beginners- en gevorderden module zijn ook los te volgen. Maar als je je meteen inschrijft voor de complete cursus Duits voor Beginners + Gevorderden is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt doordat de twee losse cursussen enige overlap hebben. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus. Met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de complete cursus Duits gevolgd. Ook jij kunt Duits leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Duitse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

De cursus Duits voor Beginners en Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Leer snel een taal spreken,Kies voor persoonlijke begeleiding

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.