NHA Thuisstudies

cursus Turks voor Beginners

Algemene informatie over de cursus

Met Turkse buren of collega’s spreken? Volg de cursus Turks



Heb je Turkse vrienden of collega’s en wil je in hun eigen taal met hen praten? Met de cursus Turks voer je al snel een goed gesprek. Deze taalcursus geeft jou een prima basis. Vraag nu een gratis proefles aan en begin direct met Turks leren!

Turkije verbindt Azië en Europa. Het is een schitterend land met een unieke cultuur en een rijk verleden. Het prachtige klimaat, de verfijnde keuken en vriendelijke bevolking maken Turkije zeer geliefd. Een bezoek aan het gastvrije Turkije is nog leuker wanneer je de taal spreekt en je de mensen kunt begroeten met ‘merhaba’.

Op reis naar Turkije? Volg de cursus Turks

Heb je plannen voor een reis naar Turkije? Backpacken of stedentrip? Of heb je misschien Turkse vrienden, buren of collega’s en vind je het leuk om de Turkse taal te leren? De cursus Turks is dan een prima begin.

De Turkse taal lijkt misschien moeilijk omdat de taal afwijkt van het Nederlands en andere Europese talen. Toch is Turks lang zo lastig niet. De taal kent bijvoorbeeld geen lidwoorden en geen geslachten. Ook handig: op de heldere taalregels zijn bijna geen uitzonderingen.



"In Turkije kan ik de theorie echt in de praktijk gebruiken"

Chantal Poels (56) volgt de cursus Turks voor Gevorderden:
"Mijn tante en haar Turkse man woonden in de zomer in Turkije. Een vakantie bij hen heeft mijn leven veranderd. Ik kwam in een warm bad van lieve, gastvrije mensen, maar helaas kon ik niks van de taal verstaan. Dat frustreerde mij zo dat ik Turks ben gaan leren.
De cursus Turks voor Gevorderden vind ik erg leuk om te doen. Als ik in Turkije ben, kan ik de geleerde theorie echt in de praktijk gebruiken. De goede punten die ik haal en het feit dat ik het echt in de praktijk kan inzetten, geven me plezier en doorzettingsvermogen."

Turks leren spreken

In de cursus Turks ligt het accent nadrukkelijk op spreekvaardigheid. Aan de hand van alledaagse situaties leer je een gesprek voeren. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je dat snel onder de knie. Je woordenschat groeit snel.

Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.

Volg een cursus Turks en verbeter je CV

De cursus Turks is een goede keuze wanneer Turkije je favoriete reisbestemming is. Ook wanneer je voor je werk met Turkse bedrijven te maken krijgt en je dus kennis van de Turkse taal nodig hebt is de cursus Turks erg geschikt om te volgen. Turks leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.

Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.

Review


5/5

In een paar lessen tijd, snap ik de grammatica van de taal erg goed. Het wordt op een bepaalde manier uitgelegd, waardoor je het snel door hebt! Nooit gedacht dat ik de Turkse conversaties van de geluidsfragmenten kon verstaan binnen een paar lessen! Het huiswerk insturen verloopt ook erg vlot. Binnen 5 werkdagen, en meestal eerder, krijg je je huiswerk terug + feedback. Erg tevreden.
Lees meer »


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Turks

Turks voor beginners

Tijdens de cursus Turks voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • het Turkse alfabet;
  • het postkantoor;
  • eten en drinken;
  • toerisme;
  • openbaar vervoer;
  • op de markt;
  • op het strand.


Video's, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Turkse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

Turks voor gevorderden

Je hebt de cursus Turks voor beginners afgerond of jouw basiskennis Turks is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Turks voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van je woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Turks voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • grammatica;
  • telefoneren;
  • dieren;
  • het hotel;
  • het restaurant;
  • de dokter/apotheek/EHBO;
  • de auto;
  • interviewen.


Turks voor beginners + gevorderden: combi

Als je je meteen inschrijft voor de cursus Turks "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.

Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus Turks voor gevorderden gevolgd.

Ook jij kunt in enkele maanden de Turks leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

Cursus Turks voor Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Cursus Turks voor Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Cursus Turks voor Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.