Learnit

HTML Training E-learning

Algemene informatie over de cursus

Deze cursus is voor ontwerpers van websites en anderen die nieuw zijn met HTML. Het begint met een inleiding tot web-technologieën en geeft vervolgens een uitgebreid overzicht van HTML.

Inhoud van de cursus

HTML, de standaardtaal voor webpagina's

Tijdens deze e-learning HTML-cursus leer je de basisprincipes van HTML (HyperText Markup Language), de opmaaktaal voor webdesign. Webbrowsers 'lezen' de HTML-tekst en geven deze tekst weer als webpagina's. Voor iedereen die websites ontwikkelt, is het begrip van en kennis over HTML dus noodzakelijk. Na het volgen van deze HTML-cursus heb je de vaardigheden om verschillende soorten inhoud toe te voegen aan HTML-pagina's.

Je leert bovendien om koppelingen te maken in verschillende HTML-documenten met een semantische structuur en tekstuele inhoud en om afbeeldingen toe te voegen. Ook leer je te werken met audio en video en kun je na afloop van deze e-learning cursus HTML-tabellen maken. Een HTML-document bestaat uit een platte tekst, waarin je met speciale tekens aangeeft hoe de indeling van de pagina eruitziet.

Inhoud e-learning cursus HTML

De inhoud van de online cursus, die we aanbieden in de Engelse taal, heeft alles te maken van de opmaaktaal HTML voor webpagina's. De cursus zal ongeveer 16 uur in beslag nemen en bestaat uit video's, lezingen, quizzen en oefeningen. Na het volgen van de e-learning cursus ken je de basisbegrippen van HTML, kun je koppelingen maken in en afbeeldingen toevoegen aan HTML-documenten, kun je HTML-tabellen maken en leer je te werken met audio en video.

Omdat je na het activeren van de training nog een jaarlang toegang hebt tot alles wat met deze cursus te maken heeft, kun je na het afronden nog steeds bepaalde onderwerpen terugzoeken en opnieuw lezen. Dat geeft een steuntje in de rug en maakt dat je kunt blijven oefenen totdat je de inhoud van deze HTML-cursus volledig beheerst.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de online HTML-cursus

  • de basisprincipes van web-ontwikkeling
  • koppelingen maken in HTML-documenten
  • afbeeldingen toevoegen aan HTML-documenten
  • HTML-tabellen te maken
  • werken met audio en video

Resultaten van de e-learning cursus HTML

Na het doorlopen van deze e-learning cursus HTML ben je in staat om de opmaaktaal voor webdesign te begrijpen en zelf te produceren. Als ontwikkelaar van websites kun je niet zonder HTML, maar je hebt na deze cursus zelfs de mogelijkheid om verschillende soorten inhoud toe te voegen aan HTML pagina's. Je leert werken met audio en video en je kunt HTML-tabellen maken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Geen specifieke voorkennis vereist.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

150 Euro

Bijzonderheden

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.