CLS Trainingen

Tableau Desktop Advanced

Algemene informatie over de cursus

Leer Tableau nóg beter kennen en profileer uzelf na deze training als een krachtige Tableau-gebruiker. De training Tableau Desktop Advanced is ontwikkeld voor diegene die de cursus Tableau Desktop Fundamentals heeft gevolgd of ten minste zes maanden ervaring heeft in het werken met Tableau. U bent in staat eenvoudige worksheets en dashboard te bouwen, maar komt nog niet verder wanneer het  complexe thema’s betreft.

Wij bieden deze training zowel bij u als bij ons op locatie aan. Wilt u de cursus in company volgen? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

Deze training is geschikt iedereen die de cursus Tableau Desktop Fundamentals heeft gevolgd en Tableau nóg beter wil leren kennen.

Voorkennis

Er wordt verwacht dat de cursist de training Tableau Desktop Fundamentals heeft gevolgd of ten minste zes maanden ervaring heeft in het werken met Tableau.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de cursus Tableau - Basis ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

houten

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.