CLS Trainingen

Digital Information Design (DID) Foundation

Algemene informatie over de cursus

DID is een public domain standaard voor het vormgeven en verbeteren van de informatievoorziening met leidende principes, best practice en praktische sjablonen. De standaard biedt een leidraad voor informatieprofessionals en degenen die met hen samenwerken, met als uiteindelijk doel om de prestaties van organisaties te verbeteren door beter gebruik van informatie en technologie.

Twaalf elementen – vier drijfveren, vier domeinen en vier perspectieven – vormen de basis van DID en komen aan bod in deze tweedaagse training. Het examen DID Foundation is optioneel.

Na afloop van de cursus Digital Information Design (DID) Foundation heeft u praktische handvatten om DID toe te passen in uw eigen werk en om zowel uw organisatie als uw dagelijkse werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Het examen is niet in de prijs opgenomen.

Digital Information Design (DIDŽ)  is een geregistreerd merk van Van Haren Publishing

BiSLŽ is een geregistreerd merk van Van Haren Publishing.
Doelgroep

Deze training is bestemd voor professionals op het gebied van digitale informatievoorziening, zoals informatiemanagers, informatie-architecten, businessanalisten, UX-designers, , contentstrategen, webontwikkelaars en communicatieprofessionals. Ook voor professionals die betrokken zijn bij het vormgeven en beheren van informatievoorziening vanuit businessperspectief, zoals product owners en projectmanagers.

Voorkennis

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Deze cursus geeft de kennis voor het optionele examen Digital Information Design (DIDŽ) Foundation. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat. Na afloop kan het Digital Information Design (DID) examen optioneel worden afgelegd. De kosten voor het examen zijn niet in de prijs opgenomen.

Plaatsen / leslocaties

utrecht,nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.