CLS Trainingen

React Fundamentals

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus React Fundamentals leert u de basisbeginselen van React-applicaties en gaan we in op de structuur en architectuur van React-projecten. We besteden uitgebreid aandacht aan de achterliggende ideeën en concepten van React.

Uiteraard gaat u vervolgens met code aan de slag. U leert van alles over componenten, de JSX-syntaxis en werken met props, state en events. Ook meer gevorderde onderwerpen, zoals het communiceren met externe API’s, het werken met React Router en de nieuwe toevoeging React Hooks worden besproken. Aan het einde van de training kunt u zelfstandig React-applicaties maken en onderhouden, of aan de slag met applicaties die door anderen zijn ontwikkeld.

Het doel van deze React Fundamentals training is dat u na afloop van de cursus zelf in staat bent om React-applicaties op te zetten en uit te breiden en applicaties van anderen te onderhouden, debuggen en uitrollen naar productie.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dit is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

De training React Fundamentals is bedoeld voor webdevelopers die met deze library aan de slag willen. Ontwikkelaars die een achtergrond hebben in Java of C# kunnen meestal snel met React overweg.

Voorkennis

Voor deze training is een gedegen basiskennis van JavaScript, inclusief de ES6-uitbreidingen noodzakelijk. Aanvullend is kennis van HTML en CSS onontbeerlijk. Enige kennis van NodeJS wordt aanbevolen.

Duur

De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De groepsgrootte is maximaal twaalf deelnemers.

Certificaat

Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

drachten,nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.