CLS Trainingen

JavaScript Programmeren

Algemene informatie over de cursus

In de cursus JavaScript Programmeren ligt de nadruk op het leren van basisvaardigheden in Javascript, zoals het gebruiken van variabelen, loops en functies, en het toepassen van deze basisvaardigheden in een webpagina. Het belangrijkste toepassingsgebied van JavaScript is de browser. U test de scripts daarom rechtstreeks in Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer. Ook leert u wat het Document Object Model (DOM) is en waarom dit belangrijk is bij het werken met JavaScript.

Na het volgen van de training kunt u zelfstandig dynamische HTML-webpagina’s maken. Dit leert u door onder andere het gebruik van verschillende programmeerstructuren, functies, objecten, het Document Object Model en events.

De lunch en het cursusmateriaal zijn bij de cursus inbegrepen.

Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

Deze training is voor IT-professionals die webpagina's bouwen en deze dynamisch en interactief willen maken.

Voorkennis

Kennis van het bouwen van webpagina's met HTML5 of vergelijkbare kennis is vereist. Kennis van Cascading Style Sheets (CSS3) of vergelijkbare kennis is een pre.

Duur

De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De groepsgrootte is maximaal twaalf deelnemers.

Certificaat

Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.