CLS Trainingen

IPMA D

Algemene informatie over de cursus

De cursus IPMA D is bedoeld voor beginnende projectmanagers en projectmedewerkers, die op zoek zijn naar een theoretische onderbouwing bij hun dagelijkse praktijk. Zoekt u een mooi opstapje naar uw projectmanagementloopbaan of juist een verdieping op uw werkzaamheden in het ondersteunen van project, dan is een IPMA D-training uitstekend geschikt voor u.

Voor IPMA bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de beste IPMA-trainers in de markt; zij zijn schrijvers van bestsellers op het gebied van projectmanagement, kennen de praktijk en zijn in staat om de training boeiend te brengen.

De leerdoelen zijn als volgt:

  • verkrijgen van handvatten voor beter projectmanagement in de praktijk;
  • uitwisselen van ervaringen op eigen projectmanagementpraktijk met ervaren vakgenoten;
  • het eigen maken van praktische en beproefde handvatten, technieken en modellen om projecten professioneler te managen en te beheersen;
  • voorbereiden op D-certificering.

Het IPMA-D examen is een theorie-examen en kan door u geboekt worden bij het exameninstituut: IPMA Certificeren. Kandidaten moeten beschikken over kennis van alle projectmanagementelementen en -aspecten. Er zijn geen toelatingseisen voor deelname aan dit theorie-examen, al is het een voordeel als u reeds enige projectmanagementervaring heeft. De examenkosten bedragen € 643,- en zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De IPMA certificering vereist dat je jouw kennis up-to-date houdt. Je IPMA D certificaat is 5 jaar geldig. Na vijf jaar dien je het examen opnieuw af te leggen. Zie voor details IPMA Certificeren.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor beginnende projectmanagers en projectmedewerkers met behoefte aan een theoretische onderbouwing.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De duur van deze cursus is vier dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Het IPMA-D examen is een theorie-examen en kan door u geboekt worden bij het exameninstituut. Na het behalen van het theorie-examen krijgt u het deelcertificaat IPMA Level D-theorie. De examenkosten (€ 643,-) zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wanneer je ons het examen wilt laten boeken rekenen wij € 35,- administratiekosten.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,utrecht,eindhoven,rijswijk,hoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.

Laatst bekeken