CLS Trainingen

Angular Advanced

Algemene informatie over de cursus

De cursus Angular Advanced is een diepgaande training, die is ontworpen voor front-end ontwikkelaars die hun vaardigheden in het Angular-framework willen verbeteren. Deze geavanceerde training biedt diepgaand inzicht in complexe Angular-onderwerpen en is geschikt voor ontwikkelaars die al enige ervaring hebben met het basisgebruik van Angular.

De training is essentieel voor ontwikkelaars die complexe en schaalbare webapplicaties willen ontwikkelen. In deze training leert u geavanceerde technieken, zoals dynamische componentlading, state management, en optimalisatie van de prestaties. Deze kennis en vaardigheden zijn cruciaal voor het ontwikkelen van efficiënte, onderhoudsvriendelijke en hoogwaardige webapplicaties.

Tjdens de cursus werkt u aan projecten en gebruikt u geavanceerde Angular-technieken binnen een praktische omgeving. Deze aanpak zorgt ervoor dat u de opgedane kennis direct in praktijk kunt toepassen.

Na afloop van de training kunt u een goede afweging maken hoe u uw Angular-applicaties naar een volgend niveau brengt. U bent een goede gesprekspartner voor strategen en architecten en weet hoe u applicatiewensen kunt vertalen naar enterprise Angular-applicaties.

De cursus is inclusief cursusmateriaal en lunch.

Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

De cursus is bedoeld voor programmeurs die al ervaring hebben met het ontwikkelen van webapplicaties in Angular en nu een volgende stap willen zetten. U heeft bij voorkeur drie tot zes maanden ervaring met Angular en heeft aan concrete projecten gewerkt. Tijdens de cursus wordt uitgegaan van Angular versie 6 of hoger.

Voorkennis

De volgende voorkennis is van belang: - basiskennis van Angular met bij voorkeur drie tot zes maanden werkervaring met Angular-applicaties; -gedegen kennis van HTML, CSS, JavaScript en TypeScript; - enige kennis van Node.js en het installeren van packages met NPM; -werkervaring met een code-editor, zoals Visual Studio Code (gratis), Jetbrains Webstorm (hiervoor is een proefversie van 30 dagen beschikbaar) of vergelijkbaar; - kennis van de Engelse taal.

Duur

De cursusduur bedraagt drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf deelnemers.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.