CLS Trainingen

HTML & CSS

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de eerste dag van de tweedaagse cursus HTML & CSS leert u hoe u een website met HTML en CSS opzet. U leert vanaf het begin hoe u een webpagina maakt. Alle belangrijke tags komen aan bod, evenals de belangrijkste vormgevingselementen van CSS voor tekst, kleuren en vormgeving.

Gedurende de tweede dag gaan we verder de diepte in. We gaan kijken naar wat meer geavanceerde CSS3-toepassingen en manieren om lay-outs te maken met CSS, zoals Bootstrap en het nieuwe CSS Grids lay-outsysteem. Tevens volgt een kleine introductie in Javascript via jQuery, een biblioitheek die geavanceerde mogelijkheden biedt met relatief simpele codering.

Bootstrap  is een bibliotheek van HTML-, CSS- en Javascript-bestanden, die samen een skelet vormen waarmee eenvoudig een site kan worden gemaakt die standaard al op elk soort apparaat werkt (telefoon, tablet en desktop).

CSS Grid is een nieuw lay-outsysteem dat het eenvoudig maakt om met pure CSS en HTML een site te maken met elke gewenste vormgeving, en die werkt op alle apparaten (responsive).

Het cursusboek en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor bedrijven en instellingen die hun eigen website willen onderhouden of meer willen weten over de mogelijkheden van het opmaken met behulp van HTML.

Voorkennis

Voor het goed kunnen volgen van deze training is kunnen werken met de computer, bestanden en het bestandssysteem is voldoende. Gebruikservaring met een opmaak- of programmeertaal is een pre.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn,roosendaal

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.