CLS Trainingen

SolidWorks Drawings

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus SolidWorks Drawings leert u SolidWorks optimaal gebruiken voor het maken van een duidelijke werktekening voor productie.  U leert hoe u eenvoudig complexe tekeningen creëert en managet.

U leert snel en effectief een 3D-model omzetten in een allesomvattende werktekening. Als engineer wilt u dat uw ontwerp voor productie precies zo gerealiseerd wordt als u voor ogen had. Maar dan dient u hen wel te voorzien van alle juiste informatie. Een goede werktekening van uw ontwerp is daarom essentieel.

Na de cursus weet u precies hoe u alle maakinformatie in uw tekening kwijt kunt. U heeft geleerd vanuit een 3D-model een werktekening re maken waarmee de productie direct aan de slag kan. Ook wanneer het een complex ontwerp betreft.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die SolidWorks optimaal wil leren gebruiken voor het maken van productietekeningen.

Voorkennis

Kennis op het niveau van de SolidWorks Basiscursus is vereist.

Duur

De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte

Maximaal acht deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze training ontvangen na afloop een certificaat.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.