CLS Trainingen

AutoCAD Civil 3D Gevorderd

Algemene informatie over de cursus

Na afloop van de cursus AutoCAD Civil 3D Gevorderd is de cursist in staat om zelfstandig civieltechnische projecten in een 3D-omgeving te verwerken, waarbij modellen, hoeveelheden en rapportages direct vanuit AutoCAD Civil 3D kunnen worden gegenereerd.

Op basis van een bestaande situatie wordt een nieuw civieltechnisch ontwerp gemaakt waarbij aan de hand van verschillende modellen, dwarsprofielen en rapportages gegevens dynamisch kunnen worden gegenereerd. Deze kunnen een basis vormen voor de verdere planvorming binnen het project.

De cursus AutoCAD Civil 3D – Gevorderd heeft de volgende leerdoelen:

  • op basis van een bestaande situatie een nieuwe ontwerp maken;
  • gebruik maken van verschillende modellen;
  • gebruik maken van dwarsprofielen;
  • werken met rapportages en deze dynamisch genereren.

Al onze trainingen AutoCAD Civil 3D worden verzorgd op een door Autodesk officieel geautoriseerd ‘Training Center’. Dit staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Na afloop van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk-certificaat.

Nederlandstalig lesmateriaal en lunches zijn bij de prijs inbegrepen.
Doelgroep

Deze training is bestemd voor civieltechnische ontwerpers, werkvoorbereiders en technische medewerkers, die werkzaam zijn voor GWW-aannemers, ingenieursbureaus, gemeenten, provincies en waterschappen en die te maken hebben met o.a. de vakdisciplines grond-, weg-, en waterbouw, spoorbouw, geotechniek, kabels en leidingen en landschapsinrichting.

Voorkennis

Basiskennis van AutoCAD (LT) en AutoCAD Civil 3D is vereist.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze gevorderde cursus AutoCAD Civil 3D ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat.

Plaatsen / leslocaties

apeldoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.