CLS Trainingen

AutoCAD Electrical Gevorderd

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus AutoCAD Electrical Gevorderd maakt u kennis en raakt u vertrouwd met de geavanceerde functies en commando’s van AutoCAD Electrical.

Tevens komen enkele van de reeds in onze basistraining behandelde functies weer aan bod, waarop wij in deze cursus verder ingaan. Tijdens deze cursus verdiept u zich in de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD Electrical, waardoor u leert deze software nog efficiënter te gebruiken. Door de interactie met uw medecursisten ontstaan vaak nieuwe ideeën en slimme en praktische oplossingen.

Met behulp van praktijkgerichte opdrachten kan de cursist het geleerde onder begeleiding van de docent direct oefenen. Na het volgen van de training bent u in staat om de verschillende functies van AutoCAD Electrical professioneel toe te passen.

Deze cursus wordt gegeven op een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Cursusmaterialen en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Doelgroep

Aan deze basistraining kan iedereen deelnemen die kennis heeft verworven op het niveau van de AutoCAD Electrical Basiscursus en nog meer uit dit programma wil halen.

Voorkennis

Een goede basiskennis van AutoCAD Electrical is vereist.

Duur

De duur van deze training is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een officieel Autodesk certificaat.

Plaatsen / leslocaties

veenendaal

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.