CLS Trainingen

VBA Programmeren in Excel Basis

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus VBA Programmeren in Excel leert u macro’s in applicaties maken, de basisprincipes van programmeren zoals statements, functies, variabelen, condities, loops, debugging en error afhandeling. Met het volgen van deze cursus bespaart u tijd met uw dagelijkse werkzaamheden.

De training wordt klassikaal gegeven. U gaat samen met de docent door de vele mogelijkheden die VBA u te bieden heeft. Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Het is ook mogelijk om deze training als een maatwerktraining bij u op locatie te organiseren. Dit is bij twee deelnemers zelfs een goedkopere optie. Voorafgaand aan deze cursus zal een van onze VBA-docenten telefonisch contact opnemen om uw wensen met betrekking tot de inhoud van deze maatwerkcursus te bespreken.

Doelgroep

De training is bedoeld voor diegenen, die niet genoeg hebben aan de standaardfunctionaliteit van Excel en dus hun eigen functionaliteit willen maken.

Voorkennis

De deelnemers dienen gevorderde kennis van Excel te hebben. Twijfelt u over dit laatste, neem dan contact met ons op. Onze docenten kunnen u adviseren.

Duur

De duur van deze training is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes cursisten.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus VBA krijgen na afloop een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn,roosendaal

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.