CLS Trainingen

VBA Programmeren in Word

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus VBA – Programmeren in Word leert u hoe u binnen MS Word uw werkomgeving efficiënt en gebruikersvriendelijk kunt inrichten. U kunt hierbij denken aan zaken zoals eigen dialoogvensters, dynamische menu’s en werkbalken.

De aanpassingen die u heeft leren maken gaan veel verder dan de standaardoplossingen die Word biedt. U kunt na deze VBA-cursus sjablonen maken en onderhouden, die volledig zijn toegespitst op uw huisstijl.

Voorafgaand aan deze cursus zal een van onze VBA-docenten telefonisch contact opnemen om uw wensen met betrekking tot de inhoud, duur, etc. van deze cursus te bespreken. Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Wanneer u in uw organisatie te maken krijgt met de ontwikkeling en het onderhoud van de huisstijl binnen Word, is dit voor u de juiste cursus.

Voorkennis

De deelnemers dienen gevorderde kennis van Word te hebben. Twijfelt u over dit laatste, neem dan contact met ons op. Onze docenten kunnen u adviseren.

Duur

Afhankelijk van de voorkennis op het gebied van VBA en uw wensen met betrekking tot de inhoud is de duur van deze training twee of drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.