CLS Trainingen

Outlook E-mail beheren

Algemene informatie over de cursus

Het versturen van een e-mailbericht is voor de meeste gebruikers van Outlook geen probleem meer. Het grote aantal e-mailberichten dat wordt ontvangen, is echter wel een probleem.

De komst van e-mail heeft immers geleid tot een toename in communicatie, waardoor gebruikers door de vele e-mailberichten het overzicht kwijtraken. De gemiddelde Outlook-gebruiker besteedt veel tijd aan overbodig e-mailgebruik. Een van de oorzaken hiervan is bijvoorbeeld het feit dat e-mailpakketten een signaal afgeven bij een nieuw bericht.

In de korte cursus Outlook E-mail beheren van slechts een dagdeel wordt daarom ingegaan op de technieken om e-mail in Outlook te beheren. Na afloop van deze cursus gaat u op een andere manier met uw e-mail om en hoeft u minder tijd te besteden aan de beheertaken.

Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen. De training wordt online gegeven in een Virtual Classroom. U volgt de training live, met trainer en vanaf uw eigen locatie.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor alle gebruikers van Outlook.

Voorkennis

Wij verwachten dat de deelnemers aan deze cursus geen problemen hebben met het maken en versturen van berichten.

Duur

De cursusduur bedraagt een dagdeel van drie uur.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus Outlook ontvangen na afloop een certificaat.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.