CLS Trainingen

Access Gevorderd

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus Access Gevorderd leert de cursist hoe hij of zij een database kan ontwerpen. Na een opfrissing van de basistechnieken wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende onderdelen. Na afloop van de cursus heeft Access vrijwel geen geheimen meer voor u en bent u goed in staat om een gedegen relationale database te bouwen.

Tijdens de training gaan wij dieper in op het aanpassen van de tabellen. U past hierin de veldeigenschappen verder aan, leert meervoudige indexen, geavanceerde validatieregels met eigen foutmeldingen, maakt invoermaskers, keuzelijsten, en nog veel meer.

Bij het maken van formulieren gaan wij dieper in op het gebruik van tabbesturingselementen, het maken van keuzelijsten en keuzerondjes, en leert u hoe u met macro’s gesynchroniseerde formulieren kunt openen. Tijdens het ontwerpen van query’s gaat u niet alleen dieper in op het maken van actiequery’s, maar leert u ook de kruistabelquery en de dubbele recordsquery te maken.

Tevens leert u hoe u tabellen moet ontdubbelen. Ook het maken en aanpassen van macro’s komen in deze vervolgcursus uitgebreid aan bod. U zult verbaasd staan van de vele mogelijkheden die u krijgt door een juist gebruik van macro’s.

De cursus Access Gevorderd wordt klassikaal gegeven. Aan het einde van deze opleiding is de cursist in staat om een krachtige, relationele database te maken, waarvan hij/zij lang plezier zal hebben.

Wanneer u de gevorderde opleiding Access samen met een (of meerdere) collega’s wilt volgen, is een maatwerktraining bij u op locatie vaak een goedkopere optie. Vraag vrijblijvend om een offerte.

De lunches en het cursusmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. Ons cursusboek is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk.
Doelgroep

Deze cursus Access is speciaal ontwikkeld voor hen die bekend zijn met de basistechnieken van Access en een eigen database willen maken.

Voorkennis

Van de cursist wordt verwacht dat hij/zij al enige ervaring heeft in het werken met Access. Duur De cursusduur van deze gevorderde cursus Access bedraagt twee dagen.

Duur

De cursusduur bedraagt twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes cursisten. Op deze manier is er voldoende aandacht voor de individuele cursisten.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.