CLS Trainingen

Access Groepstrainingen en maatwerk

Algemene informatie over de cursus

U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om zonder extra kosten de cursus Access geheel aan uw eigen wensen aan te passen. Onze professionele docenten komen de cursus Access, in iedere gewenste versie, bij u op locatie verzorgen en de inhoud van de training wordt aan uw wensen aangepast. Uiteraard kan de training ook bij ons op locatie verzorgd worden.

De lunch en het cursusmateriaal zijn bij de cursus inbegrepen. Ons cursusmateriaal is a afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die een database in Access wil gaan bouwen of gegevens uit een bestaande database wil halen.

Voorkennis

Van de cursist wordt verwacht dat hij/zij enige ervaring heeft met Windows, Word en Excel.

Duur

De duur van deze maatwerkcursus Access is twee dagen (vier dagdelen van drie uur). Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om deze cursus in te korten of te verlengen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze cursus Access een certificaat.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.