CLS Trainingen

Vue.js Fundamentals

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de training Vue.js Fundamentals leert u de basisbeginselen van Vue-applicaties en gaan we in op de structuur en architectuur van Vue-projecten. Vue.js wordt ingezet door bedrijven als Nintendo, Alibaba en talloze andere (e-commerce) bedrijven. Een website in Vue bestaat niet meer uit losse, gekoppelde HTML-pagina’s, maar uit meerdere relatief kleine, gespecialiseerde webcomponenten die met elkaar samenwerken en zo een complete applicatie vormen.

Uiteraard gaat u tijdens de cursus ook met code aan de slag en leert u alles over databinding en component styling. U leert hoe componenten met elkaar communiceren via props en events en werkt met de Vue Router om grotere applicaties in te stellen.

Tevens wordt aandacht besteed aan het communiceren met externe API’s en de wijze waarop data uit externe bronnen in de applicatie wordt verwerkt. Tot slot gaan we kort in op state management met Vuex en deployment van applicaties naar een productieomgeving.

Het doel van de cursus Vue.js Fundamentals is dat u na afloop van de training bekend bent met de mogelijkheden van het Vue.js-ecosysteem en zelf Vue-applicaties kunt opzetten, uitbreiden en uitrollen naar productie.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dit is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

De training Vue.js Fundamentals is bedoeld voor webdevelopers die met dit nieuwe framework aan de slag willen. Ontwikkelaars die een achtergrond hebben in Java of C# kunnen meestal snel met Vue.js overweg.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dient u te beschikken over een gedegen basiskennis van HTML, CSS, en JavaScript. Ook enige ervaring met NodeJS, het werken in een opdrachtregelomgeving (DOS-prompt) en het installeren van packages is vereist. Ervaring met een backend MVC-framework zoals .NET MVC, Java Spring Boot of PHP Laravel, of een frontend framework zoals Angular of React kan van pas komen, maar is niet beslist noodzakelijk.

Duur

De cursus duurt drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

De deelnemers krijgen na het goed doorlopen van de cursus een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

drachten,nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.