CLS Trainingen

IPMA PMO-D

Algemene informatie over de cursus

De training IPMA PMO-D is de ideale voorbereiding op het IPMA PMO-D theorie-examen van IPMA Certificering Nederland en uw rol als PMO professional binnen organisaties. De training is gebaseerd op de ICB-4 eindtermen, versie 1.3. Naast gerichte kennisoverdracht richt de training zich vooral op de praktische toepassing van verkregen inzichten en kennis. IPMA PMO-D is geschikt voor de beginnende of de wat meer ervaren professional, die werkzaam is in een project management office en die behoefte heeft aan meer theoretische onderbouwing, erkenning en certificering van vakmanschap.

naast de vier cursusdagen (klassikaal of virtueel) moet ter voorbereiding op iedere studiedag rekening worden gehouden met ongeveer acht uur studiebelasting. Voor het examen moet u rekenen op 24 uur studiebelasting. Het IPMA PMO-D theorie-examen is optioneel en kunt u zelf  aanvragen bij IPMA Certificering Nederland.
Doelgroep

De training is geschikt voor de beginnende of de wat meer ervaren professional die werkzaam is in een Project Management Office, en die behoefte heeft aan kennis en toepassing, erkenning en certificering van vakmanschap.

Voorkennis

Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau.

Duur

De duur van deze cursus is vier dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Het IPMA PMO-D theorie-examen is optioneel en kan de deelnemer zelf aanvragen bij IPMA Certificering Nederland.

Plaatsen / leslocaties

amersfoort

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.

Laatst bekeken