CLS Trainingen

Jotform

Algemene informatie over de cursus

Jotform is een krachtig online formulierbouwplatform. Tijdens onze cursus Jotform leert u Jotform kennen. Deze cursus biedt de inzichten en tools die u nodig heeft om efficiënter met formulieren te werken.

Tijdens de cursus leidt een ervaren docent u door de verschillende aspecten van Jotform. Van het maken en aanpassen van formulieren tot het integreren met andere tools en het automatiseren van gegevensverwerking. U leert de beste praktijken voor het ontwerpen van gebruiksvriendelijke formulieren, het verzamelen van relevante gegevens en het visualiseren van de relatie tussen die ingevulde gegevens.

De cursus combineert theoretische concepten met praktische oefeningen en casestudy’s, zodat u direct kunt experimenteren met de geleerde technieken. U krijgt ook de kans om vragen te stellen en samen te werken met medecursisten. Aan het einde van de cursus heeft u voldoende inzicht om Jotform te kunnen gebruiken binnen uw eigen organisatie, zodat iedereen direct een hoop tijd bespaart.

Het fijne van Jotform is bovendien dat u kunt starten met een gratis account. Daarin zit al heel veel functionaliteit die u ook in de betaalde versie vindt. U kunt niet meer dan vijf formulieren publiceren vanuit dit account. Dat is voor de cursus echter genoeg.

Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dit is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die graag eenvoudig formulieren wil leren maken met behulp van Jotform.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De cursusduur is één dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

utrecht

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.

Laatst bekeken