CLS Trainingen

Tableau Desktop Fundamentals

Algemene informatie over de cursus

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Tableau en leg een stevig fundament om zo snel en effectief mogelijk te werk te gaan. Tijdens de training Tableau Desktop Fundamentals verkent u in twee dagen de functionaliteiten van Tableau Desktop en leert u hoe u zelf interactieve dashboards kunt bouwen.

Na de training bent u in staat om data visueel weer te geven en te analyseren op een vernieuwende en inspirerende manier. De cursus is ontwikkeld voor beginnende gebruikers tot gebruikers met een basiskennis van Tableau. Ervaring in andere BI en rapportagetools is niet nodig; de training is geschikt voor iedereen die met data werkt.

Wij bieden deze training zowel bij u als bij ons op locatie aan. Wilt u de cursus in company volgen? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt of gaat houden met het uitvoeren van analyses en visualisaties op basis van Tableau.

Voorkennis

Er is geen vereiste voorkennis om aan de training deel te nemen.

Duur

De duur van deze cursus bedraagt twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de cursus Tableau - Basis ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

houten

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.

Laatst bekeken