CLS Trainingen

Alteryx Core

Algemene informatie over de cursus

Na afloop van de training Alteryx Core bent u goed in staat is om met Alteryx Designer te werken. U kunt onder andere een connectie maken naar verschillende bronnen (''Get Data''), deze vervolgens combineren (''VLOOKUP'') en berekeningen doen (''Insert Function''), om tot slot het resultaat te bewaren (''Save As'').

U besteedt tijdens de training veel tijd aan het uitvoeren van opdrachten om bovenstaande in praktijk te brengen. Daarnaast laat de trainer verschillende demo's en voorbeelden zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe een CSV bestand kan worden weggeschreven naar een Tableau Hyper file.

Het cursusmateriaal en de lunches zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor medewerkers die veel tijd kwijt zijn met terugkerende handmatige acties en deze graag zouden willen automatiseren, finance medewerkers die tegen de grenzen van Excel aanlopen (record limit, missing links, etc.) en Data Analisten die tegen de grenzen van Tableau aanlopen (blend issues, trage LOD's, etc.).

Voorkennis

Er is geen vereiste voorkennis om aan de training deel te nemen.

Duur

De duur van deze cursus bedraagt één dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

houten

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.